Bueno un año más aquí tenemos la invitación a la II TROBADA PER LA TERRA, a la que hemos asistido cada año desde su inicio.

Si no pots veure correctament aquest mail, fes clic ací
cabecera
Un any més des de la Plataforma per la Sobirania Alimentària us volem convidar a la II Trobada Per la Terra: Enfortint les Xarxes per la Sobirania Alimentària al País Valencià, que es celebrarà aquest any a Agres, a la província d' Alacant.

Cada vegada som més persones les que des del nostre territori construïm Sobirania Alimentària. Ens preocupem per produir i consumir de forma diferent, ens impliquem en les lluites en defensa del nostre territori, cultura i drets, ens preocupem per saber com funciona i quin impacte té la nostra manera de vida i especialment l'actual model agroalimentari, ho denunciem i , somiant amb un sistema diferent, construïm alternatives.

En el context actual, es fa encara més evident la necessitat de compartir el nostre coneixement, de reforçar les nostres lluites i de consolidar espais comuns que construïsquen un model diferent basat en la Sobirania Alimentària dels pobles.

Amb aquest ànim, des de la Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià, us convidem a fer part d'aquesta trobada, on hem tractat d'organitzar espais de formació, discussió i debat orientats a trobar sinergies que ens espenten a l'acció conjunta, enfortint aquesta xarxa cada vegada més visible i necessària de persones i col·lectius que lluiten per un model diferent a través de la creació d'aliances per la Sobirania Alimentària dels pobles. Perquè volem Sobirania Alimentària ja! Organitzem-nos, lluitem i construïm juntes!

Pots consultar el programa i tota la informació sobre la Trobada en la pàgina Web. Inscriu-te a través del formulari d'aquesta Web o per via telefònica en el nombre 963879178.This entry was posted on 11:05 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comentarios: