" No tots disposem d´un terreny per a dedicar-nos a l´agricultura però si tens una balconada o una terrassa assolellada res t´impedix que pugues conrear les teues pròpies tomates o encisams, a més d´altres delicioses verdures i hortalisses". Aquest era l`eslògan on s´oferia un curs impartit pel biòleg i xicotet agricultor Fernando Sempere i organitzat per l`Associació de consumidors de productes ecològics VLAND SOLARIS conjuntament amb QUART JOVE que ens cedia un espai per a fer-ho possible a Quart de Poblet, carrer de la Torreta 1.












































El curset va tenir lloc els dies 22 i 29 de Maig amb l´assistència de deu persones que van seguir les classes. Donem les gràcies a tots els assistents, al professor Fernando Sempere i a Raúl Camatxo, als quals devem que aquest curs haja estat possible. I ara a conrear a les vostres balconades delicioses verdures!

************************


This entry was posted on 20:42 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comentarios: